Antena Căutare

Sore, Alina Pușcaș, Ruby, Elena de la Mandinga vin la “Splash! Vedete la apă”

Frumoasele Alina Pușcaș, Sore, Ruby, Elena Ionescu de la Mandinga, alături de Florin Ristei, Doru Todoruț, Cătălin Oprișan și Mike Diamondz sunt gata să sară de la platformele de 3, 5, 7, respectiv 10 metri, vineri, 25 iulie, la cea mai îndrăzneață emisiune a momentului.

Frumoasele Alina Pușcaș, Sore, Ruby, Elena Ionescu de la Mandinga, alături de Florin Ristei, Doru Todoruț, Cătălin Oprișan și Mike Diamondz sunt gata să sară de la platformele de 3, 5, 7, respectiv 10 metri, vineri, 25 iulie, la cea mai îndrăzneață emisiune a momentului.

Spectaculoasele lor sărituri vor fi jurizate de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, de la ora 20.30, în show-ul ambiției și al curajului – “Splash! Vedete la apă”. Multe alte momente inedite vor condimenta ediția de săptămâna aceasta.

Florin Ristei flirtează toată emisiunea cu Alina Pușcaș. Îi face serenade, o sărută pe gură și îi declară dragostea lui. Cât de mult îl ia Pușcaș în serios, vedeți vineri, 25 iulie. Elena Ionescu îi va avea alături, pe platformă, pe doi dintre colegii dei de la Mandinga, Nino și Ciupi, care au pregătit și ei o săritură. Talentele ei de săritoare sunt remarcate de antrenorul ei, Adrian Cherchiu. Ruby își învinge teama de înălțime și sare în apă fără centura de plute – ea neștiind să înoate – pentru prima oară în viața ei. Și tot pentru prima oară va sări de la platformă “supercurajoasa” Sore.

Ce săritură a ales ea să execute, vedeți tot în ediția de mâine a show-ului. Cătălin Oprișan, ziaristul sportiv care prezintă știrile amuzante ale zilei la Neatza cu Răzvan și Dani, face senzație la “Splash!”. El a venit aici, în primul rând, ca să învețe să înoate și devine subiect de glume pentru colegi. Oprișan va sări la “Splash!” pentru toți aceia care nu știu să înoate. Mike Diamondz își “scrântește gâtul” la antrenamente și va face o vizită la doctor. Ce diagnostic i se pune, vedeți mâine seară.

De asemenea, Doru Todoruț se alege în primele zile de antrenamente cu degetul mare de la piciorul drept rupt și cu o entorsă la piciorul stâng, accidentare care îl determină să își întrerupă prematur pregătirile de la bazin. Cu toate astea, solistul de la Deepcentral nu renunță și se prezintă la platformă, în cârje. Ce săritură reușește el în aceste condiții, rămâne de văzut.

Tot vineri, la “Splash!”, Romică Țociu și Cornel Palade sunt pompierii de serviciu care vor încerca să găsească o bombă cu ceas despre care au fost informați că există sub canapeaua concurenților. De asemenea, ei fură mireasa de la o nuntă din Bacău și o aduc la “Splash!”, cu tot cu lăutari.

Care este deznodământul acestei povești, vedeți vineri, 25 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1.

Interviu EXCLUSIV cu nea Mărin! "Am dat mâna cu Fidel Castro": Viva la revolucion!... A dus pasiunea pentru fashion la un alt nivel! O americancă și-a transformat casa în șifonier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x