Antena Căutare

A început ”meciul” CFR Cluj - FCSB, faza pe atacuri între oficiali. Dan Petrescu îl distruge pe Mihai Stoica: ”Eu nu am făcut niciodată ce a făcut el!”

CFR Cluj și FCSB, primele două clasate din Liga 1, se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, într-un derby mai interesant și, din păcate, mai murdar ca niciodată. ”Meciul” oficialilor celor două echipe a început de câteva zile, cu declarații destul de agresive din partea celor de la FCSB. Clujenii nu au rămas datori, iar astăzi au contraatacat prin Dan Petrescu, antrenorul principal al liderului.

Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului cu echipa din capitală, antrenorul trupei din Gruia, Dan Petrescu, i-a răspuns în termeni duri directorului sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica.

”E directorul sportiv de la Steaua care spune ca înjur jucătorii. Îi transmit ca poate i-am injurat, dar eu nu am dat în niciun jucător aşa cum a făcut el când a lovit un suporter. Jucătorii pe care eu poate i-am înjurat au ajuns la naţionala României.”, a spus ”Bursucul”.

Reacția lui Dan Petrescu vine după ce Meme Stoica a analizat în stilul său caracteristic imaginile în care se vede cum Dan Petrescu îl bruschează pe jucătorul său, Păun, la finalul meciului cu Poli Iași: ”Metodele astea au fost brevetate acum mulți ani. Petrescu și-a înjurat jucătorii de morți. Nu se poate abține.Eu am lucrat cu el la Urziceni. Îl înjura pe Epaminonda Nicu, pentru că el era mut și nu-i zicea nimic. Dar pe Maftei de ce nu-l înjura niciodată? Când Galamaz a venit și i-a zis «Mister, te rog să nu mă mai înjuri că nu pot juca fotbal așa», Petrescu nu l-a mai înjurat", mărturisea Mihai Stoica săptămâna trecută.

Gigi Becali a fost alt personaj de la FCSB care l-a atacat pe Dan Petrescu după meciul cu CSM Poli Iași, cerându-i să plece din țară. Petrescu nu a rămas dator nici acestei cerințe deplasate.

”Cum să-mi spună mie să plec din ţară? Eu trăiesc în România şi mă simt bine. E jenant. Niciun patron din lume nu vorbeşte despre antrenorul altui club”, a ţinut ”Bursucul” să-i răspundă lui Becali

foto: gsp.ro

Se împlinesc 12 ani de la ”a doua noapte magică de la Sevilla”! Pe 16 martie 2006 Steaua lui Olăroiu, Rădoi și Dică pred... Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen. Între Chelsea, Manchester United și Real Madrid, polonezul a ales unde v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x