Antena Căutare

A scăpat de CANICULĂ, dar l-au trădat CARDURILE false! Claudiu Răducanu, fostul jucător al Stelei, a fost ARESTAT în Mexic!

Fostul fotbalist a fost reținut la Cancun pentru dare de mită și folosirea de carduri false.

Claudiu Răducanu, 38 de ani, a fost reținut de polițiști după ce vineri, la centrul comercial Plaza Las Americas, din Cancun, a încercat să scoată mai mulți bani din bancomat, folosind carduri false.

Mai mult, fostul jucător al Stelei a încercat să-i mituiască pe agenții de poliție chemați, iar acum va trebui să suporte consecințele pentru două acțiuni ilegale.

Pentru a nu atrage atenția, Răducanu, ajutat și de un alt român, scotea sume mici la fiecare retragere. Experții solicitați de anchetatori în acest caz au spus că sumele retrase nu depășeau niciodată 300 de euro.

În trecut, Claudiu Răducanu nu putea să vină ”pentru o ciorbă la Craiova”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele reacții ale Simonei Halep, după meciul de la Singapore! Cum a comentat românca înfrângerea în fața Serenei Willi... GALERIE FOTO: Neymar se retrage din fotbal! Acesta este motivul!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x