Antena Căutare

OFICIAL: Adrian Mutu, pe urmele lui Cosmin Contra. ”Briliantul” părăsește Dinamo pentru un post la FRF. Anunțul lui Răzvan Burleanu

După Cosmin Contra, plecat pe banca echipei naționale a României, un alt nume important din clubul Dinamo, Adrian Mutu, este la câteva zile distanță de a fi numit oficial într-o funcție la Federația Română de Fotbal.

După Cosmin Contra, plecat pe banca echipei naționale a României, un alt nume important din clubul Dinamo, Adrian Mutu, este la câteva zile distanță de a fi numit oficial într-o funcție la Federația Română de Fotbal.

”Brilianul” a anunțat, duminică seara, că va pleca de la Dinamo, iar începând de marți va ocupa un post în cadrul departamentului de relații internaționale al Federației Române de Fotbal.

”Am luat o decizie, iar luni voi merge la Dinamo și le voi strânge mâna celor de acolo pentru că de marți voi începe treaba la Federația Română de Fotbal. În niciun caz nu voi fi director sportiv, va fi un post ceva pe relații internaționale. Voi fi lângă Cosmin Contra la națională dar nu în sensul tehnic, voi lucra în administrație. Sper să nu fie doar o mutare de imagine pentru federație. La nivel de administrație mi se pare că lucrurile merg bine la FRF. Sper să facem treabă bună acolo, iar EURO 2020 să fie un obiectiv pe care să îl atingem", a spus Mutu la TV Digi Sport.

Peste două zile, pe 12 octombrie, se împlinește un an de când Adrian Mutu a fost numit în funcția de director general al FC Dinamo.

Venirea lui Mutu la FRF a fost confirmată și de președintele Răzvan Burleanu: ”Urmează să vă comunicăm oficial în următoarele zile pe marginea venirii lui Adrian Mutu la FRF. I-am făcut o ofertă şi aşteptăm un răspuns din partea lui. Dacă a spus că marţi va veni la Federaţie, atunci este foarte bine, asta ne şi dorim. Are deja biroul pregătit, bineînţeles”, a spus șeful FRF

VIDEO: Nebunia totală în Egipt! Salah îi califică pe ”faraoni” la Cupa Mondială după o absență de 28 de ani cu un gol ma... VIDEO: FC Barcelona și Universitatea Craiova nu l-au uitat pe Gică Popescu! Mesaje speciale de ziua ”Baciului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x