Antena Căutare

Alarmă la Hanovra! Șeful poliției locale: „Am găsit O BOMBĂ pe stadion!”

Naționala lui Low trebuia să întîlnească Olanda pe HDI Arena din Hanovra. Suporterii au fost însă evacuați cu două ore înainte de meci!

UPDATE: Şeful Poliţiei din Hanovra: "Pachetul conţinea exploziv şi un dispozitiv care ar fi urmat să-l declanşeze. Practic, teroriştii au amplasat o bombă în interiorul stadionului şi una într-un camion de lângă stadion, dar ambele au fost descoperite".

UPDATE: Cancelarul Angela Merkel şi vicecancelarul Sigmar Gabriel au fost evacuaţi în siguranţă de pe stadion.Potrivit presei germane, tot la Hanovra a fost evacuată şi sala de concerte Tui-Arena.

Aproximativ 800 de poliţişti fuseseră mobilizaţi la amicalul Germania-Olanda, deşi în mod normal sunt prezenţi 200 de agenţi.

Partida dintre Franța și Germania din urmă cu 5 zile a fost umbrită de atentatele din jurul stadionului de la Paris.

Azi, naționala lui Low trebuia să întîlnească Olanda pe HDI Arena din Hanovra. Suporterii au fost însă evacuați cu două ore înainte de meci!

DW Sports susține că s-a luat decizia ca meciul să fie anulat după ce pe stadion a fost găsit un "obiect suspect". "Meciul a fost amînat din motive de securitate", susține poliția locală într-un mesaj oficial. De ultimă oră, o persoană suspectă a fost reținută în afara arenei.

Citește continuarea pe gsp.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x