Antena Căutare

Alfredo di Stefano, "Săgeata blondă" a Realului, a murit la 88 de ani

Alfredo di Stefano, unul dintre cei mai emblematici fotbalişti şi conducători pe care i-a avut Real Madrid, s-a stins din viață la 88 de ani, anunța presa din Spania.

Lumea fotbalului e mai săracă. În această după-amiază, don Alfredo di Stefano a trecut în neființă, la doar trei zile după ce împlinise 88 de ani.

Fostului mare fotbalist i se făcuse rău în urmă cu doar câteva zile și ultimele ore ale vieții și le-a petrecut pe patul de spital, acolo unde era ajutat să supraviețuiască de aparate.

Astăzi însă, inima lui nu a mai bătut, iar di Stefano a urcat în ceruri acolo unde-l așteptau fostul său coleg de la Real, Ferenc Puskas. Preşedintele de onoare al madrilenilor fusese internat sîmbătă, după ce a suferit un stop cardiac în plină stradă şi a fost resuscitat timp de 18 minute.

În urmă cu doar câteva ore, presa spaniolă a anunțat decesul lui don Alfredo, un fotbalist uriaș de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe ale clubului numărul 1 al planetei, Real Madrid.

Citește o poveste impresionantă despre omul care a primit, în 2005, o inimă și care a înapoiat-o cu o dobîndă de... 659: Un gest unic în istoria lui Real Madrid » 659 de inimi!

TU decizi FINALISTELE! VOTEAZĂ-ŢI favorita la "Mondialul Sexy", EXCLUSIV pe www.a1.ro... Domnește într-o lume a bărbaților: E cea mai sexy FEMEIE- ARBITRU din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x