Antena Căutare

Anunţ important făcut de Simona Halep! Va juca la turneul de la Eastbourne

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anunţat, miercuri, pe contul de Twitter, că a primit un wild-card şi va juca la turneul de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari.

Halep, care va juca în premieră la Eastbourne, ar fi trebuit să înceapă sezonul de iarbă în această săptămână, la Birmingham, dar s-a retras din cauza accidentării suferită la glezna dreaptă în finala turneului de la Roma.

  • La turneul de la Eastbourne vor mai participa, printre alte, jucătoarele Angelique Kerber (Germania, locul 1), Karolina Pliskova (Cehia, locul 3), Dominika Cibulkova (Slovacia, locul 6), Johanna Konta (Marea Britanie, locul 7), Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 8), Svetlana Kuzneţova (Rusia, locul 9), Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 10), Kristina Mladenovic (Franţa, locul 12), Garbine Muguruza (Spania, locul 14) şi Elena Vesnina (Rusia, locul 15).

Turneul de la Eastbourne se va disputa în perioada 25 iunie - 1 iulie.

Nebunie totală pentru un englez! A câştigat 12 milioane de euro, dar a ajuns să doarmă într-un cort! Pe ce şi-a cheltuit... O nouă lovitură dată de Becali! Teixeira şi-a dat acordul şi va semna cu Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x