Antena Căutare

Artiom Karamian spre Dinamo

Dinamovistii vor face demersurile necesare transferului mijlocasului stanga de la rivala Poli Timisoara.

Campioana de toamna cauta sa-si asigure serviciile unui mijlocas stanga - "unul care sa dea pase de gol cu sacu'!" -, iar voturile, preliminare, ale actionarilor au mers catre armeanul Artiom Karamian, de la rivala "cainilor", Poli Timisoara. Fotbalistul in varsta de 29 de ani va fi liber de contract din vara, insa ros-albii il vor inca din aceasta iarna, de aceea sefii dinamovisti se vor intalni azi cu membrii staff-ului tehnic pentru a dialoga despre transfer.

Afacerea i-ar costa pe bucuresteni in jur de 600.000 de euro, aici incluzand o suma ce va merge catre Banat, plus o prima de instalare si salariul pana in vara al armeanului. Karamian, dorit inca de acum doi ani in Stefan cel Mare, accepta sa vina la Dinamo. Armeanul a fost la bataie pe lista de transferuri cu brazilianul Cesinha de la Rapid, insa acesta din urma ar fi costat, cu totul, un milion de euro, plus ca giulestenii erau decisi sa puna bete in roate unei eventuale treceri a fotbalistului de 28 de ani la Dinamo.

Azi discuta pentru Grigore

Cum Ropotan va pleca in Rusia pentru a semna actele cu Dinamo Moscova, "cianii" alegandu-se cu o suma neta de 2,5 milioane de euro, ros-albii isi cauta un mijlocas defensiv, dorindu-si unul "ieftin si bun". O data cu revenirea in tara a lui Cristi Borcea se va negocia cu Rapid pentru aducerea lui Nicolae Grigore, 25 de ani, afacerea fiind intermediata de Victor Becali. Dinamovistii l-ar dori pe giulesteanul care in vara devine liber de contract in detrimentul sarbului Marici, de la Gent. "Romanul e mai ieftin, iar strainii nu au rupt gura tirgului pe la noi", e motivatia actionarilor.

gsp.ro
Netoiu: Clubul Dinamo e in faliment!... Portsmouth il vrea pe Radoi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x