Antena Căutare

Barcelona a intrat în criză şi măreşte preţul pentru Dembele: 130.000.000 de euro! Dortmund vrea mai mult

FC Barcelona a făcut o nouă ofertă clubului Borussia Dortmund, de 130 de milioane de euro, pentru transferul francezului Ousmane Dembele. Însă germanii sunte neclintiţi: Ori 150 de milioane, ori Dembele rămâne la Dortmund.

"Barca are răgaz până în weekend pentru a se decide. Puteţi fi siguri că nu vom aştepta până la 31 august. Este clar că vom închide acest caz cu câteva zie înainte", a declarat Hans-Joachim Watzke, directorul general al clubului Borussia, potrivit Sky Germania

Barcelona l-a pierdut pe Neymar, care a plecat a PSG pentru suma record de 222 de milioane de euro, şi caută cu disperare înlocuitori pentru a suplini absenţa atacantului brazilian.

Ultima ofertă a catalanilor pentru Dembele a fost de 100 de milioane de euro, anunţă news.ro.

Pe lângă Dembele (atacant, 20 de ani), Barcelona îl doreşte şi pe brazilianul Philippe Coutinho (mijlocaş ofensiv, 25 de ani) de la Liverpool. Însă nici englezii nu se grăbesc să-l cedeze pe Coutinho, refuzând şi ei mai multe oferte, ultima de 130 de milioane de lire sterline (140 milioane de euro). Liverpool ar fi de acord să-l lase pe brazilian să plece în Spania pentru 150 de milioane de euro.

Perioada de transferuri în campionatele importante ale Europei se încheie la 31 august.

Gigi Becali ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor! A recunoscut că a ameninţat un director de penitenciar: "... Veste TRAGICĂ despre Michael Schumacher! Anunțul DRAMATIC făcut în urmă cu puțin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x