Antena Căutare

Barcelona continuă să piardă jucători! Vicecampioana Spaniei l-a cedat pe Arda Turan în Turcia

După ce l-a pierdut pe Neymar, transferat pentru o sumă record la Paris Saint-Germain, Barcelona s-a mai despărțit în aceste zile de un jucător important din lot. Ieșit din planurile lui Ernesto Valverde, mijlocașul turc Arda Turan va evolua în sezonul viitor la Galatasaray.

Catalanii de la Mundo Deportivo scriu azi că Arda Turan, care mai are trei ani de contract cu Barcelona, va juca în următoarele două sezoane, împrumut, la Galatasaray. Mutarea căpitanului naționalei Turciei la Galata se produce pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, azi fiind ultima zi de mercato în Turcia.

Turan a fost transferat în 2011 de Atletico Madrid, pentru 13 milioane de euro, de la Galatasary, iar în 2015 a ajuns la Barcelona, pentru 34 de milioane de euro.

În două sezoane petrecute pe Nou Camp, Arda Turan a luat 4 trofee cu Barcelona: titlul în La Liga (2016), două Cupe ale Spaniei (2016, 2017) și Supercupa Spaniei (2016).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajutor nesperat primit de Simona Halep de la US Open! Stephens o învinge pe Williams și românca rămâne vicelider WTA!... Gigi Becali îi schimbă echipa lui Dică înainte de meciul cu Viitorul! Trei vedete ale FCSB, scoase din lot pentru meciul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x