Antena Căutare

Blestemul accidentărilor continuă în lotul celor de la FCSB! Dică a pierdut un jucător important după amicalul cu Clinceni

Revenit după mai bine de un an de pauză completă, mijlocașul polivalent al celor de la FCSB, Lucian Filip, a fost lovit din nou de ghinionul accidentărilor. Într-un amical susținut ieri de roș-albaștri cu Academica Clinceni, fotbalistul de 26 de ani s-a reaccidentat, de această dată la mână.

Introdus pe teren în repriza secundă a amaicalului, Filip nu a apucat să evolueze decât 20 de minute, după care s-a lovit destul de rău la mână și a fost schimbat. Conform primelor investigații, informații, Filip s-a accidentat la metacarpiene, dar până când nu va efectua un control amănunțit nu va ști cu exactitate care este problema.

Lucian Filip a revenit în acest debut de sezon în echipa lui Dică și a avut evoluții apreciate în campionat și Liga Campionilor.

FCSB a câstigat ieri, scor 4-0, amicalul jucat pe terenul celor de la Clinceni.
Roș-albaștrii au punctat prin Vlad Achim (29), Constantin Budescu (41), Florin Tanase (45+1), din penalty, respectiv Harlem Gnohere (61).

Nicolae Dică a început meciul cu Stăncioiu - Enache, Planic, Bălașa, Momcilovic - Achim, Junior Morais - Teixeira, Budescu, Tănase - Alibec (cpt). În a doua parte au intrat pe teren: Vlad - Pleașcă, Larie, Artur Jorge, Filip (cpt) - Szecui, Popescu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere.

Dramă în fotbalul românesc: a murit Nicolae ”Culai” Lupescu, tatăl lui Ionuț, jucător emblematic al Rapidului!... FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Viktoria Plzen, din prima etapa a Grupei G din Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x