Antena Căutare

Borussia Dortmund a învins-o pe Bayern și a câștigat Supercupa Germaniei

Trupa antrenată de Jurgen Klopp s-a impus prin golurile marcate de Henrih Mhitarian și de Aubameyang

Trupa antrenată de Jurgen Klopp s-a impus prin golurile marcate de Henrih Mhitarian și de Aubameyang. Meciul s-a disputat pe stadionul Borussiei Dortmund, în fața a 80.677 de spectatori.

Cu o echipă formată mai mult din rezerve, dar cu Robert Lewandowski în teren, Bayern Munchen n-a reușit să facă față ritmului bun impus de gazde. După 23 de minute, Mhitarian, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a profitat de-o minge ajunsă norocos la el și l-a învins pe Neuer cu un șut puternic, din interiorul careului.

Fără Ribery și Robben, Guardiola a sperat ca fotbaliștii care au evoluat mai puțin în sezonul trecut să fie dornici de afirmare. Numai că nu s-a întâmplat așa și, în ciuda faptului că Bayern a fost mai mult în posesia balonului, tot Borussia a fost cea care a punctat.

Aubameyang a făcut 2-0 cu o superba lovitură de cap și a adus un final liniștit pentru fanii lui Dortmund, care au putut sărbători un nou succes în fața marei rivale!

Rihanna ar vrea să cumpere clubul Liverpool! Cum ar arăta vedeta în tricoul super-sexy al ”cormoranilor”... Încă o victorie pentru Simona Halep! S-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x