Antena Căutare

"Bravo a realizat un Duckadam". Presa internaţională compară penalty-urile de la Chile-Portugalia cu finala Cupei Campionilor câştigată de Steaua

Presa internaţională scrie, joi, despre performanţa portarului chilian Claudio Bravo, care a apărat trei lovituri de departajare la semifinala de Cupa Confederaţiilor cu Chile, unele jurnale amintind de reuşita din urmă cu peste 30 de ani a lui Helmuth Duckadam, "eroul de la Sevilla".

Bravo a reuşit "un Duckadam" pentru Chile, a titrat Marca. "Puţini portari pot spune că au apărat toate loviturile la o serie de departajare, însă Claudio Bravo li s-a alăturat acum. Fostul goalkeeper al Barcelonei a apărat loviturile lui Ricardo Quaresma, Joao Moutinho şi Nani la Kazan, miercuri seară, în semifinalele Cupei Confederaţiilor. A amintit de incredibila reuşită a lui Helmuth Duckadam de la ediţia 1985/1986 a Cupei Campionilor Europeni, în care Steaua Bucureşti a învins FC Barcelona cu scorul de 2-0 la loviturile de departajare", menţionează spaniolii.

Nici cei de la ESPN n-au ratat comparaţia, notând că "dacă Bravo îl va întâlni vreodată pe Helmuth Duckadam, cei doi vor avea despre ce vorbi". Un editorialist de la As, Tomas Roncero, notează că "Bravo s-a costumat în Duckadam" la partida cu Portugalia.

Naţionala statului Chile a învins, miercuri, la Kazan, cu scorul de 3-0 în urma loviturilor de departajare, selecţionata Portugaliei, şi s-a calificat în finala Cupei Confederaţiilor. Chilianul Claudio Bravo a apărat trei lovituri de departajare.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 0-0. În minutul 118, chilienii au ratat ocazia de a înscrie, trimiţând de două ori mingea în bară. La loviturile de departajare, Claudio Bravo a apărat loviturile lui Quaresma, Joao Moutinho şi Nani. Pentru Chile au marcat Arturo Vidal, Aranguiz şi Alexis Sanchez.

Helmuth Duckadam a câştigat cu Cupa Campionilor Europeni în 1986, cu Steaua, el fiind eroul finalei cu FC Barcelona, după ce a apărat patru lovituri de departajare.

Cristiano Ronaldo a recunoscut că a devenit tată de gemeni! CR7 a plecat de urgenţă din cantonamentul Portugaliei... VIDEO: S-au uitat la meci în timp ce se aflau în operaţie! Câţiva medici din Chile se opreau din treabă la fiecare penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x