Antena Căutare

Bravo, România! Cinci medalii la Campionatul European de gimnastică aerobică, dintre care două de aur

Sportivii români au obţinut duminică, la Ancona, cinci medalii, din care două de aur, în finalele individuale la seniori de la Campionatul European de gimnastică aerobică.

Sportivii români au obţinut duminică, la Ancona, cinci medalii, din care două de aur, în finalele individuale la seniori de la Campionatul European de gimnastică aerobică.

La seniori, România a obţinut, duminică, medalia de aur şi de bronz în proba trio, aur în proba de grup, bronz în proba aero dance, bronz la perechi.

Tot la seniori, sâmbătă, echipa României a câştigat medalia de aur, în componenţa Andreea Bogati, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Marian Broţei, Gabriel Bocşer, Steliana Stoenescu, Bianca Gorgovan, Andreea Darie, Mădălina Cioveie, Cristina Nedelcu, Denisa Ganea şi Bianca Becze.

Primele medalii pentru România la CE de la Ancona, care a început vineri, au venit de la categoria 12-14 ani, unde Leonard Manta a obţinut argintul la individual, iar la trio s-a câştigat medalia de bronz.

În competiţia de juniori s-au obţinut următoarele medalii: aur la grup, argint pe echipe, bronz la individual masculin (David Gavrilovici), la trio şi la perechi mixte.

PREMIERĂ ÎN TENIS! Federer şi Nadal, cei mai buni tenismeni de simplu din lume, au făcut echipă la dublu... Veste excelentă pentru FCSB înainte de meciul cu Lugano din Europa! Elvețienii au fost învinși la scor și au ajuns ”Lant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x