Antena Căutare

BREAKING NEWS! Florentino Perez i-a decis soarta lui Cristiano Ronaldo. Decizie radicală luată de șeful lui Real Madrid

Situația lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid este din ce în ce mai dificilă. Din cel mai adulat jucător în urmă cu puțin timp, Balonul de Aur din 2017 se apropie cu pași mari de o despărțire-șoc de campioana Europei. Unul dintre susținătorii săi de la Real, Florentino Perez, s-a săturat de pretențiile portughezului și a luat o măsură radicală.

Conștient de faptul că Ronaldo nu mai reprezintă o soluție pentru viitorul Realului, președintele campioanei Spaniei este dispus ca, pentru ”prețul corect”, să dea curs ofertelor primite pentru ”Balonul de Aur” din ultimul sezon.

Presa spaniolă, care citează publicația portugheză Record, scrie azi că Florentino Perez i-ar fi dat mână liberă agentului jucătorului, Jorge Mendes, să-i găsească echipă ”răzvrătitului” de la Real. Astfel, Realul așteaptă ofertele pentru Ronaldo, iar un preț pe măsură ar putea duce la vânzarea jucătorului. Sursa citată anunță că această mutare ar putea avea loc doar la finalul actualului sezon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De unde a izbucnit ”războiul” Ronaldo vs. Perez
Ieri, cotidianul de casă al madrilenilor, AS, scria că Cristiano Ronaldo doreşte să se despartă la finalul acestui sezon de Real Madrid. Acesta era nemulțumit de faptul că preşedintele clubului, Florentino Perez, l-ar fi tratat cu lipsă de respect. Șeful ”albilor” nu şi-ar fi îndeplinit promisiunea de a-i oferi un nou contract.

În noiembrie 2016, Ronaldo și-a prelungit contractul cu Real până în 2021, iar speranța sa era că salariul îi va crește anual. Chiar după finala Ligii Campionilor, de la Cardiff, șeful Realului îi promitea lui Ronaldo că îi va fi îmbunătăţit contractul. Portughezul nu a mai primit, însă, de atunci nicio ofertă de prelungire a acordului său, în ciuda faptului că atacantul i-a atenţionat în mai multe rânduri pe oficialii lui Real, prin ieşirile sale în presă.

Balonul de Aur, locul 3 în topul salariilor din fotbalul european!
Deși este ”Balonul de Aur” en-titre, Cristiano Ronaldo se află doar pe locul 3 în clasamentul venturilor anuale. Lusitanul este surclasat de Leo, care primește 50 de milioane de euro pe an la Barcelona, și Neymar, care ajunge la 36 de milioane. Visul lui Ronaldo era ca Realul să-i crească veniturile actuale, care sunt de ”doar” 21 de milioane de Euro.

Unde va ajunge Ronaldo ? Oferă United 100 de milioane pentru un jucător trecut de 30 de ani ?
Aceiași jurnaliști spanioli anunțau ieri și viitoarea destinație a ”Balonului de Aur”. Aceasta era Manchester United, echipă la care lusitanul a mai evoluat între 2003 şi 2009, şi alături de care a cucerit primul său Balon de Aur, în 2009. Rămâne de văzut care va fi oferta englezilor, dar mai ales răspunsul lui Perez.

BREAKING NEWS! Performanța carierei pentru Ana Bogdan la Australian Open! Victorie de răsunet cu o mare favorită... Surpriză neplăcută la Australian Open! Favorită clară cu Petra Martic, Irina Begu a fost eliminată în minimum de seturi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x