Antena Căutare

Carmen Brumă vine la Neby Fitness Club cu programul 3S

Cunoscuta realizatoare TV, Carmen Brumă, se alătură echipei Neby Fitness Club, sala de fitness a antrenorului Florin Neby, campion european și mondial la gimnastică aerobică.

Cunoscuta realizatoare TV, Carmen Brumă, se alătură echipei Neby Fitness Club, sala de fitness a antrenorului Florin Neby, campion european și mondial la gimnastică aerobică. Carmen va susține programul 3S – Sănătoasă, Sătulă și Suplă, un workshop de 8 întâlniri, foarte eficient ce te va ajuta să slăbești, să îți formezi deprinderi sănătoase, să îți tonifiezi musculatura și cel mai important, să-ți demonstreze ca oricine poate arăta bine.

Mă bucur foarte tare să o am pe Carmen alături în echipa mea, am mai lucrat împreună și la alte proiecte și este un adevărat profesionist. Este, indiscutabil, o antrenoare de excepție, promovează și practică antrenamentele “deștepte”, la care trebuie să depui efort, pentru că piciorul frumos nu se ține cu statul pe scaun, trebuie să fii disciplinat și să respecți niște reguli clare de alimentație. Exact ce susținem și noi la Neby Fitness Club!”, a declarat Florin Neby.

Sunt la a patra ediție a acestui workshop, iar toți participanții de până acum au avut rezultate spectaculoase. Pentru că se poate! Nu există o formulă magică, există doar disciplină și voință. Vreau să îi fac pe oameni să înțeleagă că nu este complicat să faci sport, nu ai nevoie de cine știe ce echipamente sau de aparate sofisticate, ci doar de un set de exerciții bine pus la punct și de o alimentație corectă”, a mărturisit Carmen Brumă.

Neby Fitness Club este locul de unde plecați plini de energie și motivați, locul în care mergi zâmbind și pleci satisfăcut de transformările vizibile ale corpului tău. Un simplu antrenament a devenit de mult banal, tocmai de aceea Florin Neby a creat în jurul antrenamentelor un întreg concept: consiliere din partea celor mai buni antrenori, plan alimentar pentru obiectivul fiecărei persoane, măsurători pentru a realiza eficiența fiecăruia, clase de aerobic dinamice și variate și, nu în ultimul rând, o locație de senzație!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x