Antena Căutare

Cea mai importantă ştire din ultima perioadă! Meciurile din Liga Campionilor vor fi transmise ÎN DIRECT pe Facebook

Meciurile din cadrul ediţiei 2017-2018 a Ligii Campionilor la fotbal vor fi transmite în direct de reţeaua de socializare Facebook, în baza unui acord cu postul de televiziune Fox Sports, informează presa americană.

Conform unui comunicat dat publicităţii marţi de Fox Sports, reţeaua Facebook, din ce în ce mai ofensivă pe piaţa difuzorilor de conţinut sportiv, va transmite două meciuri din fiecare etapă, în faza grupelor Champions League, patru optimi de finală, precum şi toate sferturile de finală.

Din păcate pentru internauţii europeni, partidele vor putea fi urmărite doar de către utilizatorii americani de Facebook, anunţă Agerpres.

Tot în cursul zilei de marţi, reţeaua Facebook a anunţat că a ajuns la 2 miliarde de utilizatori lunari, cu o medie de peste 800 de milioane de persoane care dau "like" la ceva în fiecare zi, potrivit agenţiei DPA.

Simona Halep s-a calificat în optimi la Eastbourne! Niculescu a ieşit în turul doi... VIDEO: Gata, premiul Oscar s-a dat mai devreme! El este câştigătorul la categoria CEA MAI PENIBILĂ SIMULARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x