Antena Căutare

Cristiano Ronaldo NU pleacă de la Real Madrid! Florentino Perez, pas imens spre împăcare: "Întotdeauna o să-l apăr"

Florentino Perez a obţinut un nou mandat la conducerea lui Real Madrid şi a ţinut să clarifice situaţia lui Cristiano Ronaldo. Preşedintele clubului blanco i-a luat apărarea public jucătorului portughez, făcând un pas uriaş spre împăcarea cu CR7.

"Întotdeauna îi voi lua apărarea lui Cristiano Ronaldo. Este un fotbalist excepţional şi un om cu un caracter impresionant. Am văzut că discuţiile din presă au luat amploare, dar nicio echipă nu a îndrăznit să facă vreo ofertă pentru jucătorul nostru.

Ronaldo valorează un miliard de euro, fix cât e în clauza de reziliere, aşa că dacă există cluburi interesate trebuie să ştie că numai pentru această sumă se face un eventual transfer. Dar el este la noi şi voi discuta cu el pentru a rămâne în continuare la Real", a spus Florentino Perez.

Declaraţiile preşedintelui de la Real vin să îndulcească supărarea lui Ronaldo, care a fost deranjat că nimeni de la club nu i-a luat apărarea în scandalul cu fiscul spaniol. Vocea lui Florentino Perez este una extrem de importantă, aşa că un posibil transfer al lui Ronaldo la altă echipă este puţin probabil.

Probleme mari pentru fostul şef al FRF! Mircea Sandu, suspect într-un dosar de luare de mită şi spălare de bani... FCSB şi-a stabilit amicalele pentru cantonamentul din Olanda! Meci tare cu fosta echipă a lui Mircea Lucescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x