Antena Căutare

Cristiano Ronaldo vine în România! FRF, în discuții avansate pentru un amical de lux România - Portugalia. Când se poate juca meciul

Naționala României a pierdut orice șansă de a mai prinde trenul către Campionatul Mondial din Rusia 2018, astfel că oficialii FRF caută soluții pentru a-i ține în priză pe elevii lui Contra. În acest sens, Răzvan Burleanu & co. negociază un amical de lux pentru această toamnă, iar adversara este nimeni alta decât ”Regina Europei”.

”Scutită” de meciurile de baraj pentru Mondial, România poate profita de perioada de pauză din noiembrie, atunci când poate juca o serie de meciuri amicale. În acest sens, oficialii Federaţiei poartă discuţii pentru ca ”tricolorii” să dispute două partide amicale la mijlocul lui noiembrie.

Conform Gazetei Sporturilor, FRF ar dori ca echipa lui Contra să dispute două meciuri, unul în deplasare, iar altul pe teren propriu. Pentru cel din țară, oficialii români doresc un amical cu nimeni alta decât campioana Europei, Portugalia.

Există un singur impediment în calea acestui joc: Ronaldo & co. să obțină calificarea directă la Mondial. În caz contrat, amicalul ar deveni imposibil. Lusitanii sunt pe locul 2 în grupa de calificare, însă o victorie cu Elveția în meciul direct i-ar duce direct în Rusia.

”Tricolorii” și fanii români vor afla pe 10 octombrie care sunt șansele ca vedeta Realului să vină la București. Atunci, cele două formații, Portugalia și Elveția, se vor întâlni în meci direct la Lisabona.

Războiul FCSB vs CFR Cluj se duce și în pauza internațională! Mihai Stoica își atacă subtil rivala: ”CFR înseamnă Clubul... FCSB investește în viitor! Gigi Becali pregătește alte 5 transferuri importante din Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x