Antena Căutare

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid! Fotbalistul are un motiv bine întemeiat

Ştirea, deocamdată neoficială, a apărut în publicaţia portugheză A Bola. Fiscul spaniol susţine că Ronaldo a fraudat statul cu 14,7 milioane de euro, încasând drepturile de imagine prin societăţi ascunse în paradisuri fiscale. Sportivul se află în prezent în Rusia, cu naţionala Portugaliei care va participa la Cupa Confederaţiilor.

Cristiano Ronaldo ar intenţiona să plece de la Real Madrid, după ce procurorii spanioli l-au dat în judecată pentru fraudă fiscală. Ştirea, deocamdată neoficială, a apărut în publicaţia portugheză A Bola.

Fiscul spaniol susţine că Ronaldo a fraudat statul cu 14,7 milioane de euro, încasând drepturile de imagine prin societăţi ascunse în paradisuri fiscale. Sportivul se află în prezent în Rusia, cu naţionala Portugaliei care va participa la Cupa Confederaţiilor.

Nici el şi nici colegii săi de echipă nu au comentat informaţiile din presă. În schimb, clubul Sporting Lisabona, unde s-a format Ronaldo, a anunţat în glumă că-l aşteaptă să se întoarcă acasă.

Transfer neaşteptat la Steaua! Pintilii pleacă la arabi: "200.000 de euro e suma de transfer"... Jucătoare de tenis, ameninţată şi înjurată ca la ușa cortului de un parior: "Sper că toţi cei din familia ta vor mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x