Antena Căutare

CSU Craiova a pus în vânzare biletele pentru super meciul cu AC Milan! Preţuri URIAŞE pentru evenimentul anului

CS Universitatea Craiova a anunţat că biletele pentru meciul cu AC Milan din preliminariile Ligii Europa vor fi puse în vânzare marţi, 18 iulie! Cel mai ieftin tichet va fi la peluzele stadionului Municipal din Severin, în timp ce preţurile vor exploda în zonele bune ale arenei.

PREŢURI BILETE CRAIOVA-AC MILAN

  • Peluze - 35 de lei
  • Tribuna I - 80 de lei
  • Tribuna II - 65 de lei
  • Tribuna 0 - 200 de lei

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, la casele de bilete de la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcţionare al caselor de bilete va fi zilnic, între orele 10:00 – 19:00.

Ziua de marţi va fi dedicată exclusiv suporterilor care şi-au achiziţionat sau îşi vor achiziţiona abonamente şi pot cumpăra astfel bilete pentru duelul cu A.C. Milan din UEFA Europa League. Suporterii abonaţi care doresc să achiziţioneze biletul de meci trebuie să aibă în posesia lor atât abonamentul aferent sezonului 2017-2018, cât şi un act de identitate. Ceilalţi fani îşi pot cumpăra bilete, începând de miecuri. De asemenea, suporterii care deţin abonamente vor avea în toată perioada la dispoziţie o casă de bilete specială, cu acelaşi program de funcţionare.

Sâmbătă, suporterii Universităţii Craiova din Drobeta Turnu Severin vor putea achiziţiona tichetele de la casele de bilete ale Stadionului Municipal. Programul de funcţionare al caselor de bilete va fi între orele 12:00 – 18:30.

CS Universitatea Craiova va întâlni AC Milan, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Turul va avea loc la Drobeta Turnu Severin, la 26 iulie, de la ora 21.00, iar returul este programat la Milano, la 3 august.

Ilary l-a întors din drum! Totti a refuzat de dragul soţiei un salariu COLOSAL din Japonia... ULTIMĂ ORĂ! Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova! Oltenii primesc trei milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x