Antena Căutare

Dan Petrescu ratează derby-ul cu FCSB! Comisia de Disciplină nu a avut milă de antrenorul lui CFR după ieșirea cu CSU Craiova

Tehnicianul liderului Ligii 1 nu a scăpat nepedepsit după eliminarea din meciul CFR Cluj - CS ”U” Craiova. Dan Petrescu a primit două etape de suspendare și va rata cel mai greu meci al clujenilor din acest start de sezon.

Trimis în tribune de arbitrul Adrian Comănescu în prima repriză din meciul cu CS ”U” Craiova, Dan Petrescu şi-a aflat, azi, pedeapsa dictată de Comisia de Disciplină.

De ceea ce se temea, ”Bursucul” nu a scăpat. Acesta a fost suspendat pentru următoarele două partide și nu va sta pe bancă la meciurile cu Concordia Chiajna dar și la cel cu FCSB, derby-ul rundei cu numărul 11.

Celălalt om ”eliminat” în meciul CFR Cluj - CS ”U” Craiova, fundașul oltenilor Tiago Ferreira, primit o suspendare de o partidă. Lusitanul va rata astfel un alt derby, CS ”U” Craiova - Dinamo, programat în etapa din acest weekend.

Becali a ordonat, Dică a executat! Jucătorul criticat de patron a fost scos din lotul FCSB pentru meciul cu Viktoria Plz... BREAKING NEWS! Cosmin Contra, noul selecționer al României. Dinamo are două soluții pentru înlocuirea lui ”Guriță”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x