Antena Căutare

Doliu în fotbalul românesc! Nicolae Manea a decedat în această dimineaţă

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului, Nicolae Manea, 60 de ani, a decedat în această dimineaţă la Bucureşti, la nici două luni de cînd a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului, Nicolae Manea, 60 de ani, a decedat în această dimineaţă la Bucureşti, la nici două luni de cînd a fost diagnosticat cu cancer la ficat, relateaza gsp.ro.

Trupul acestuia se află depus la biserica Sfînta Parascheva, iar înmormîntarea va avea loc la cimitirul Străuleşti 2.

Înainte de a pleca în Franţa la recomandarea lui Mircea Sandu, Manea a făcut un control medical la Spitalul Militar. După ce s-a manifestat ca o răceală timp de cîteva luni, boala s-a dovedit a fi mai mult decît atît. Doctorii i-au pus un diagnostic crunt: suferea de cancer la ficat.

Şedinţele de chimioterapie n-au avut însă succes şi Nae Manea a pierdut lupta cu groaznica boală în această dimineaţă. Fostul mare atacant se afla în comă de joi.

”Aş da orice să-l mai văd cum era. Te schimbă chimioterapia. A slăbit vreo 20 şi ceva de kilograme. Îi sînt băgate în corp tot felul de substanţe, care te ard dacă îţi sînt aruncate pe piele. A avut dureri mari, dar noi sperăm să se vindece”, spunea fiul său, Florin Manea, în urmă cu nici o lună.

Comunicatul Rapidului

"Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucător, antrenor şi mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viaţă la 60 de ani după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu să-l odihnească!", a fost mesajul FC Rapid pe pagina de Facebook.

Citește pe gsp.ro: Cine a fost Nicolae Manea

Simona Halep, locul 1 în topul celor mai populare jucătoare de tenis din lume!... COD ROȘU! Nu lăsați copiii pe stradă! Serena Williams aleargă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x