Antena Căutare

Dunga: "De multe ori, Brazilia a avut jucatorii valorosi, dar nu a obtinut rezultate"

Selectionerul echipei nationale a Braziliei, Carlos Dunga, a afirmat ca nu doar talentul jucatorilor aduce victorii, dupa ce prima reprezentativa a fost criticata, desi a castigat cu 4-0 in fata Uruguayului, relateaza Reuters.

Fostul atacant Tostao a criticat duminica stilul defensiv de joc al Braziliei, despre care a spus ca seamana cu cel din fotbalul italian.

"Din momentul in care Brazilia reuseste sa fie foarte motivata si sa castige, tehnica noastra va face diferenta. Din acest motiv spun ca talentul nu este de ajuns. El este extrem de important, dar trebuie combinat cu alte elemente pozitive pentru a avea efect. Istoria a demonstrat acest lucru. De multe ori, Brazilia a avut jucatorii foarte valorosi, dar nu a obtinut rezultate", a spus Dunga.

Tehnicianul a adaugat ca se gandeste numai la calificarea la CM 2010, deoarece stie ca in 2014, cand Brazilia va organiza competitia, el nu va mai fi in functia de selectioner. "Pana in 2014 trebuie sa gasim un nou mod de pregatire, dar atunci altcineva va conduce nationala. Las problema in seama lui", a adaugat acesta.

Nationala Braziliei ocupa primul loc in grupa preliminara, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Paraguay.

sursa:Newsin
Tamas a fost exclus din lotul lui Dinamo... Aplauze pentru Razvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x