Antena Căutare

Echipa de canotaj a României a cucerit alte două medalii de aur la Mondialele din Bulgaria

România a cucerit duminică alte două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), în probele de dublu rame masculin și dublu vâsle feminin.

România a cucerit duminică alte două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), în probele de dublu rame masculin și dublu vâsle feminin, notează Agerpres.

La dublu rame masculin, echipajul format din Vlad Dragoș Aicoboae și Toader Andrei Gontaru a fost cronometrat cu timpul de 6 min 25 sec 55/100, devansând Australia (6:26.79) și Serbia (6:28.39).

Viviana Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu s-au impus în finala de dublu vâsle feminin cu timpul de 6 min 57 sec 57/100. Podiumul a fost completat de echipajele din Noua Zeelandă (6:58.77) și Olanda (7:00.17).

Sâmbătă, România a obținut aurul în proba de patru rame fără cârmaci masculin (Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu, Alexandru Cosmin Macovei).

Sportivii români vor mai evolua duminică în alte două finale, la dublu categorie ușoară feminin (Gianina Elena Beleagă și Ionela Livia Lehaci), la ora 11,40 , și la opt rame cu cârmaci masculin (Mihăiță Iliuț, Sergiu Vasile Bejan, Gheorghe Costel Mihalescu, Vasile Agafiței, Constantin Adam, Eugen Alexandru Luca, Gheorghe Robert Dedu, Cristian Ivașcu, Adrian Munteanu), la 13,10.

VIDEO! Steaua - CFR Cluj 1-1. Transversala i-a salvat pe roş-albaştri de la eşec... I-A LUAT BREAKUL! Nicoleta, motivul pentru care Dimitrov a înșelat-o pe Șarapova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x