Antena Căutare

Emma Răducanu, mesaj inedit în română. Cum sună pronunția sa în limba maternă a tatălui și ce mesaj a transmis

Ema Răducanu, câștigătoarea US Open 2021, va participa la Turneul Transylvania Open, iar, cu această ocazie, jucătoarea britanică, cu tatăl român, a transmis un mesaj în limba maternă a tatălui său.

colaj-emma-raducanu Galerie
Emma Răducanu va participa la Transylvania Open 2021 | Profimedia

Emma Răducanu va veni în România la finalul lunii octombrie, pentru a partcipa la Turneul Transylvania Open, care se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada: 25-31 octombrie. Recent, Emma Răducanu a transmis un mesaj în limba română, pentru a-și exprima entuziamul de a veni în țara natală a tatălui său, loc în care a trăit și ea momente frumoase.

„Salut. Mă bucur că am ocazia să joc în Transilvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!”, a transmis Emma Răducan.

Citește și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale Britanice la premiera noului film James Bond - "No Time to Die"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emma Răducanu participă la Turneul Transylvania Open. Ce tensimene și-au mai anunțat prezența

La Turneul Transylvania Open și-a anunțat prezența și Simona Halep.

Citește și: Ce avere are Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep e unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța

La Turneul Transylvania Open vor participa: Simona Halep, Irina Begu, Elise Mertens, Emma Răducanu, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Veronika Kudermetova, Ekaterina Alexandrova, Jil Teichmann, Ajla Tomljanovic, Viktorija Golubic, Marta Kostyuk, Anhelina Kalinina, Andrea Petkovic, Karia Kanepi, Maria Camila Osorio Serrano, Mayar Sherif, Anastasia Potapova, Danka Kovinic, Rebecca Peterson, Varvara Gracheva.

Turenul de la Cluj-Napoca se desfășoară în perioada 25-31 octombrie, pe BT Arena.

Citește și: Ce mesaj a transmis Lewis Hamilton pentru Emma Răducanu după finala de la US Open. Imaginea pe care a publicat-o pe Internet

Tatăl Emmei Răducanu este român

Emma Răducanu a câștigat US Open la cei 18 ani ai săi, impresionându-i pe toți cu frumusețea, talentul și ambiția de care a dat dovadă.

Tatăl Emmei Răducanu a părăsit România după ce a absolvit Facultatea de Construcții. S-a îndrăgostit de chinezoaica Renee, iar în 2002 s-a născut minunea lor, Emma. Renee și Ion, care și-a schimbat numele în Ian s-au mutat din Toronto în Londra, iar românul s-a ocupat atent de evoluția sportivă a fiicei sale. Emma a încercat mai multe sporturi până să decidă să se concentreze asupra tenisului, iar la 18 ani a reușit performanța de a câștiga turenul de Grand Slem US Open 2021.

Bunica tenismenei, mama tatălui Emmei Răducanu locuiește într-un bloc construit în anii 80, în centrul Capitalei și a ținut să le mulțumească românilor pentru că au fost alături de nepoata ei, în Turenul de la US Open, pe car el-a câștigat și care a făcut-o celebră în toată lumea.

„Ea mulțumește tuturor românilor că au simțit, că au fost alături de ea și eu vă mulțumesc și dumneavoastră că ați fost alături de ea”, a declarat bunica tenismenei, care spune că și-a văzut nepoata acum doi ani: „Înainte de pandemie, când au venit ei aici”, (n.r. a văzut-o pe Emma), potrivit Observator.

Recent, Emma Răducanu a atras toate privirile la Met Gala, printre sute de vedete. și a devenit amabsador pentru un brand celebru de bijuterii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x