Antena Căutare

EURO 2016. Peste o mie de persoane participă la parada suporterilor români la Paris. Tricolorii se îndreptă optimiști spre Stadionul Parc des Princes

Peste o mie de persoane participă, în această după-amiază, la parada suporterilor români de la Paris. Aceştia se îndreptă către Stadionul Parc des Princes, unde va avea loc meciul cu Elveţia, din Grupa A a Euro-2016, informează FRF, citat de news.ro.

Peste o mie de persoane participă, în această după-amiază, la parada suporterilor români de la Paris. Aceştia se îndreptă către Stadionul Parc des Princes, unde va avea loc meciul cu Elveţia, din Grupa A a Euro-2016, informează FRF, citat de news.ro.

Suporterii parcurg astfel cei 3,8 kilometri de la fan zone-ul din Champ de Mars până la arena Parc de Princes. Peste 20.000 de români sunt așteptați diseară la meciul cuElveția, a doua confruntare a naționalei României de laEuro 2016.

Reprezentativa României, învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1, în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France, va juca astăzi, de la ora 19.00, cu Elveţia.

Euro 2016. România-Elveția. Cât de bine arată BOMBELE SEXY ale celor două echipe. Iubiții lor vor juca doar pentru ele... EURO 2016. Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate cu formația Elveției, scor 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x