Antena Căutare

Euro 2016. România-Albania. Șapte tricolori în pericol de suspendare. Iordănescu va lua decizia finală

România va juca cel mai important meci, de la Euro 2016, în această seară, de la ora 22:00. De duelul cu Albania depinde soarta tricolorilor la acest turneu final. Șapte dintre aceștia sunt în pericol de suspendare, dacă vor primi un cartonaș galben în această seară. 

România va juca cel mai important meci, de la Euro 2016, în această seară, de la ora 22:00. De duelul cu Albania depinde soarta tricolorilor la acest turneu final. Șapte dintre aceștia sunt în pericol de suspendare, dacă vor primi un cartonaș galben în această seară.

Jucătorii au primit deja câte un cartonaș galben, în primele două partide, și în cazul în care vor mai acumula unul contra Albaniei atunci vor fi suspendați pentru meciul următor.

Șrintre jucătorii atenționați se numără: Vlad Chiricheş, Dragoş Grigore, Răzvan Raţ, Andrei Prepeliţă, Adi Popa, Claudiu Keşeru și Alexandru Chipciu.

Calificarea în optimile Campionatului European este extrem de importantă.

Naționala va juca în echipament galben diseară, cu Albania, iar adversarii au ales culoarea neagră, considerând că aceasta le poartă noroc.

EURO 2016. România-Albania. Cea mai SEXY soție de fotbalist a rivalilor Naționalei. Privirea ei te topește... EURO 2016. România, învinsă de Albania cu 1-0. Tricolorii părăsesc competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x