Antena Căutare

EURO 2016. Rușii amendați cu 150.000 de euro, după incidentele violente de sâmbătă. Ar putea face cale întoarsă, spre casă

După manifestările violente de sâmbătă, Rusia riscă să fie descalificată. Acest lucru înseamnă că ruşii vor fi eliminaţi de la Campionatul European la următorul incident similar.

După manifestările violente de sâmbătă, Rusia riscă să fie descalificată. Acest lucru înseamnă că ruşii vor fi eliminaţi de la Campionatul European la următorul incident similar.

Suporterii ruşi şi englezi au fost protagoniști unor bătăi rupte parcă din filme care au avut loc sâmbătă, în interiorul arenei Stade Velodrome şi pe străzile din Marsilia, înainte şi după meciul Anglia-Rusia, scor 1-1, în grupa B de la Euro 2016.

Astfel, Federaţia Rusă de Fotbal a fost sancţionată cu 15.000 de euro, doi dintre fanii lor au fost deja arestaţi, iar echipa naţională e la un pas de a pleca acasă, dacă incidentele vor continua.

"Sancţiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiţiei", se arată în comunicatul UEFA.

Imagini de infarct în timpul unui meci de fotbal. Fana unei echipe de la Euro 2016 a atras toate privirile bărbaților!... România - Elveţia s-a lăsat cu televizoare împuşcate, în '94: "Câştigasem primul meci şi ne credeam vedete, dar elv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x