Antena Căutare

Fără căpitani în Israel! Dică nu se va baza pe cei mai importanți oameni din lot. Cum va arăta primul ”11” al FCSB cu Hapoel Beer-Sheva

În această dimineață, FCSB a făcut deplasarea către Israel, acolo unde, joi, va da piept cu Hapoel Beer Sheva, în etapa a 3-a a grupelor Europa League.

Chiar dacă au deja 6 puncte în grupa G a competiției, meciul cu campioana Israelului este extrem de important pentru FCSB, dat fiind faptul că vine într-o perioadă grea a echipei lui Dică. Roș-albaștri vin după un egal cu Voluntari, scor 0-0. Elevii lui Dică speră să obțină un rezultat pozitiv în partida din ”Țara Sfântă” pentru a lua o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara europeană.

Punctul sau punctele cu Beer-Sheva sunt extrem de importante, întrucât Viktoria Plzen și-a reveni și amenință primele două poziții în grupă.

Nicoale Dică are probleme mari de lot pentru meciul de mâine. FCSB nu va miza pe doi jucători de bază: atacantul Denis Alibec și mijlocașul Mihai Pintilii nu fac parte din lotul FCSB pentru meciul de joi. Alibec este exclus din lot pe motiv disciplinar, în timp ce Pintilii este accidentat.

Cum ar putea arăta FCSB cu Beer Sheva:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Partida dintre Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, 19 octombrie, de la ora 20:00. De la aceeași oră, în Elveția, Lugano primește vizita celor de la Viktoria Plzen.

CLASAMENTUL GRUPEI G după 2 etape:

1. FCSB 6p

2. Plzen 3p

3. Beer Sheva 3p

4. Lugano 0p

Gigi Becali l-a iertat, Dică e în continuare supărat! Denis Alibec nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Beer-Sheva din... Președintele Ligii Spaniole de Fotbal face un anunț teribil: ”Dacă se va declara independența Cataloniei, Barcelona va f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x