Antena Căutare

FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru meciul cu Viktoria Plzen! Interes enorm din partea suporterilor

FCSB a anunţat, joi, pe pagina de Facebook, că a decis să pună în vânzare şi bilete la Peluza Nord şi Tribuna II-Inelul intermediar de la Arena Naţională, ca urmare a interesului foarte mare pentru meciul cu formaţia cehă Viktoria Plzen, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

  • Biletele la peluza nord costă 20 de lei, iar cele de la Tribuna II - Inelul intermediar costă 35 de lei.

FCSB a pus în vânzare, luni, biletele la cu Viktoria Plzen, iar în câteva ore s-au vândut 5.000 de bilete, în timp ce marţi şi miercuri s-au mai dat încă 6.000 de bilete online.

Preţurile tichetelor sunt următoarele: peluze - 20 de lei, tribuna II periferic - 35 de lei, tribuna II central - 50 de lei, VIP 3 - 75 de lei, VIP 2 - 150 de lei şi VIP 1 - 200 de lei.

Partida FCSB - Viktoria Plzen, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa la 25 iulie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională

FOTO: Momente XXX cu un campion mondial! Buffon şi Ilaria D'Amico, prinşi într-un moment EXTREM DE INTIM... Sportul alb... cu pete negre! Trei partide de la Wimbledon atacate de mafia pariurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x