FCSB sau CSA ? Emerich Ienei, omul care a câștigat Cupa Campionilor cu Steaua, a dat verdictul: ”Aceasta a continuatoarea Stelei!”

 

De la ”schisma” fotbalului românesc din urmă cu trei ani, atunci când Steaua lui Gigi Becali a pierdut dreptul de a mai utiliza vechea emblemă, în fotbalul românesc au apărut două tabere: cea FCSB=Steaua, respectiv cea opusă, cu CSA = Steaua.

Astăzi, legenda Stelei de la Sevilla, Emerich Ienei, artizanul unei performanțe unice în fotbalul românesc, câștigarea Cupei Campionilor, și-a spus punctul de vedere în privința adevăratei ”Steaua”.

Asemenea mai multor foști elevi, precum Lăcătuș, Iovan sau Stoica, Emerich Ienei (80 de ani) s-a declarat susținător al celor de la CSA Steaua, formație aflată în Liga a 4-a, în detrimentul echipei care evoluează acum în Liga 1.

”Suporterii sunt împărţiţi. Eu spun că echipa care joacă în Liga a IV-a acum o să aibă mulţi spectatori pe viitor, pentru că asta este echipa continuatoare a Stelei. Eu țin cu Steaua, bineînțeles, mai ales cu Lăcătuș. Dacă vin 10.000 de oameni este un câștig pentru fotbalul românesc. Deși e un joc de Liga a 4-a, spectatorii vin să vadă aceste formații", zis Ienei pentru SPTFM.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti