Fosta adversară a Nadiei Comăneci, învinsă pentru a doua oară! „Vrabia din Minsk” nu mai zboară, ci a ajuns să își vândă viața!

 
+3 click pentru
galerie

O fostă mare gimnastă a ajuns să se confrunte cu probleme financiare atât de mari, încât a fost nevoită să își amaneteze trecutul.

Oricât de ciudat ar suna, femeia nu a mai găsit altă soluție în afară de cea a vânzării medaliilor obținute.

Este vorba despre Olga Korbut sau „Vrabia din Minsk”, cea care i-a lăsat mască pe toți la Munich, în 1972 și apoi la Montreal, patru ani mai târziu. Nu a reușit s-o învingă pe Nadia Comăneci, dar tot a făcut senzație. 

Zbura ca o „vrabie din Minsk” pe aparate și executa mișcări amețitoare. Era cea mai de temut rivală a Nadiei, fiindcă uneori era greu să spui care e mai bună.

Așa de bune erau cele două, încât istoria nu le va putea uita:

Într-o zi era doar o puștoaică ded 17 ani, necunoscută. Apoi, peste noapte, a devenit celebră pretutindeni și a început să primească zeci de mii de scrisori de la fani.

„Era prea mult pentru mine! Nu mă așteptam, aproape că nu puteam face față”

Apoi, ceva din ea n-a mai lăsat-o să fie campioana de altădată. S-a măritat și și-a făcut un rost, cu o viață liniștită, departe de barele de antrenament, campionate și aplauzele fanilor.

Fosta gimnastă din Uniunea Sovietică are azi cetățenie americană și a dus o viață extrem de dificilă, după a ajuns chiar să fie acuzată de furt din magazine.

Datoriile au obligat-o să își vândă medaliile obținute la diferitele competiții sportive. Miile de ore din sălile de antrenament, loviturile și extenuarea s-au transformat în bani, prea puțini poate pentru toată munca depusă în copilărie.

Numai un campion știe ce simte atunci când își vinde medaliile.

Deși a negat că acesta ar fi motivul licitațiilor, fosta adversară a Nadiei a încasat zeci de mii de dolari, într-un timp în care ipotecile și datoriile o cam încolțeau. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe