Antena Căutare

Fotbaliștii, alături de rudele victimelor incendiului de la „Colectiv”

Printre decedaţi se afla şi o femeie, care lucra în acel club. După decesul acesteia, cei cinci copii ai ei au rămas orfani, avînd în vedere că tatăl lor a murit în urmă cu opt ani.

Printre decedaţi se afla şi o femeie, care lucra în acel club. După decesul acesteia, cei cinci copii ai ei au rămas orfani, avînd în vedere că tatăl lor a murit în urmă cu opt ani.

Bogdan Gavrilă, mijlocaşul lui Dinamo, s-a dus în această dimineaţă să îi viziteze pe copii şi a stat de vorbă cu aceştia. Jucătorul le-a cerut oamenilor ajutorul, pentru a le alina suferinţa copiilor.

„În urma cu putin timp m-am intors de la casa femeii de serviciu de la clubul Colectiv care a lasat in urma 5 copii ! Nu era tura ei, colega ei a rugat-o sa vina in locul ei. A acceptat... Era platita cu 100 ron pe zi fara carte de munca. Ea isi intretinea singura familia: cei 5 copii si tatal paralizat. Sotul a murit cu 8 ani in urma. Copiii au urmatoarele varste: 11 ani( gemenii) , 14 ani, 16 ani si 23 ani. Am inteles ca fata cea mai mare este bolnava dar toti au nevoie in egala masura de ajutorul nostru . Am insistat sa ajung sa fac cateva poze pentru a va arata exact situatia si a nu crede ca vorbesc din auzite , pentru a va face sa intelegeti ca acest caz este cumplit si de neimaginat . Familia locuieste intr-o incapere ce sta sa cada pe ei cu chirie , adresa este : BUCURESTI , Sector 2 , Str. CIRESULUI nr. 20 . Oricine este disponibil sa ajute cu mancare , bautura , haine sunt asteptati acolo la orice ora , au mare nevoie. Steagul este la poarta deci va fi usor sa-i gasiti ! În scurt timp se va deschide un cont , televiziunile il vor publica pentru a se putea face si donatii financiare ! Dati mai departe pt a informa cat mai multe persoane de drama prin care trec acesti copii si pentru a reusi sa-i ajutam cat mai mult posibil !!! Voi reveni cu detalii in privinta contului cand se va pune la punct !!!”, a scris Gavrilă pe contul său de Facebook.

Steaua s-a calificat în sferturile Cupei României, după o victorie la loviturile de departajare... Maxim, fotbalistul român al lui Stuttgart, a jucat cu banderolă neagră pe braț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x