Antena Căutare

FOTO +18: Pe toată Copacabana, nu-i una cum e Diana! Ea e al 12-lea jucător al Germaniei

Diana Ilea este conștientă de faptul că este susținătoarea uneia dintre marile favorite ale Mondialului așa că este hotărâtă să facă orice pentru a-i ajuta pe Lahm și compania să câștige titlul suprem

Diana Ilea este conștientă de faptul că este susținătoarea uneia dintre marile favorite ale Mondialului așa că este hotărâtă să facă orice pentru a-i ajuta pe Lahm și compania să câștige titlul suprem.

Superba clujeancă este decisă să le și gătească băieților lui Joachim Low, mai ales că una dintre marile sale pasiuni este arta culinară. Atunci când nu se uită la meciurile primei reprezentative a Germaniei, Dianei îi place foarte mult să citească. Puțini știu însă că susținătoarea nemților la Mondiale a început să scrie o carte, pe care, evident, o așteptăm cu real interes.

Diana Ilea are 24 de primăveri, evoluează în sistemul 86-60-90 şi speră ca Germania să treacă fără emoţii de Brazilia şi să ajungă în finala Campionatului Mondial 2014.

VOTEAZĂ ŞI TU LA MONDIALUL SEXY, CEA MAI HOT COMPETIŢIE A VERII

Domnește într-o lume a bărbaților: E cea mai sexy FEMEIE- ARBITRU din România... În sfârșit, informații REALE despre SCHUMI. BUCURIE pentru fanii din întreaga lume, după PRIMELE DECLARAȚII ale soției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x