Antena Căutare

FOTO: A ajuns rezervă de lux la echipa de club, dar e titular în viaţa de cuplu! Nicolae Stanciu şi-a cerut iubita în căsătorie

Nicolae Stanciu o duce rău la Anderlecht, acolo unde a ajuns să evolueze câteva minute, pe final de meci, dar stă excelent în viaţa de cuplu. Fotbalistul şi-a dus iubita la Paris, acolo unde a cerut-o în căsătorie.

Nicolae şi Andreea sunt împreună de când se ştiu, iar dragostea lor pare mai frumoasă ca niciodată. Chiar dacă fotbalistul s-a mutat în Belgia, relaţia dintre ei nu s-a schimbat deloc, ba chiar a progresat vizibil.

Zilele acestea, Nicolae şi Andreea au mers într-o vacanţă romantică la Paris, acolo unde jucătorul a făcut pasul cel mare şi a pus clasica întrebare. Şi cum răspunsul a fost "DA", nu mai urmează acum decât să se apuce de planurile pentru nuntă.

Momente ŞOCANTE la antrenamentul Viitorului! Un fotbalist a vrut să se bată cu antrenorul şi a fost exclus din lot... Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Coutinho urmează să semneze cu catalanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x