Antena Căutare

FRF schimbă fotbalul din România! Au acceptat o nouă regulă pentru meciurile din Cupa României

Echipele participante în ediţia 2017/2018 a Cupei României vor putea efectua o a patra schimbare dacă partidele intră în prelungiri, a stabilit Comitetul de Urgenţă al FRF.

FRF a modificat art 30.11 din ROAF, astfel: "În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata jocului. În sezonul 2017-2018 este permisă efectuarea unei a 4-a înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare”.

Modificarea a fost efectuată după ce FIFA, prin intermediul IFAB, a ales Federaţia Română de Fotbal să testeze sistemul cu patru înlocuiri, aşa cum şi în Anglia, începând din acest sezon, în unele competiţii, se va testa sistemul ABBA de executare a loviturilor de departajare, sistem ce a fost încercat deja la Campionatul European Under 17 din Croaţia.

Hagi nu s-a mai putut abține și l-a distrus pe Becali: ”Să nu mai aștepte telefon de la mine, mi-a stricat vara și bucur... Așa ceva se întâmplă numai în Liga I. Și-a reziliat contractul după doar cinci meciuri: ”Nu e locul meu aici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x