Antena Căutare

Gabriel Boriga revine în vârful baschetului românesc! Va ocupa o funcție importantă la CSM Steaua București

Gabriel Boriga, fostul primar al municipiului Târgoviște din perioada 2008-2014, revine în baschetul românesc de performanță. Din sezonul viitor, acesta va ocupa funcția de manager sportiv la CSM Steaua București Eximbank.

În ultimii ani, Boriga a activat ca voluntar la CSM Târgoviște, unde a coordonat activitatea secției de volei până în vara anului trecut. Fără să specifice numele viitorului club la care va activa, Boriga a avansat în ultimele luni ideea implicării într-un proiect sportiv de anvergură, din afara județului. Cei de la DB-Sport.ro au aflat că acest proiect se numește CSM Steaua!

CSM Steaua București a jucat, în sezonul precedent, finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Steliștii au pierdut ultimul act cu CSM CSU Oradea. În iunie, orădenii au obţinut al doilea titlu din istoria clubului în Liga Naţională de baschet , după ce a câştigat finala cu Steaua, scor 3-1 la ”general”.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig... Astra Giurgiu - FCSB LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x