Antena Căutare

"Galben" de vacanta!

Arbitrul Steve Bennett a dezvaluit ca jucatorii straini din Premier se roaga sa le dea avertismente pentru a sta cu familia.

Fara sa-si dea seama, arbitrul Steve Benett a declansat un scandal monstru in Premier League. Aflat la Malaga, intr-un stagiu de pregatire la care a luat parte si Alexandru Tudor, "centralul" englez s-a pus pe facut dezvaluiri. Si a povestit despre fotbalisti, majoritatea straini, care il implora sa le dea "galbene", ce implica automat o suspendare, pentru a putea pleca in vacanta sau pentru a petrece Craciunul cu familia: "Unul m-a abordat chiar la vestiar, inaintea meciului".

Practica, sa recunoastem, nu e noua. Doar ca, inainte, mass-media si suporterii puteau doar sa-i banuiasca pe unii jucatori de asa ceva. Acum au si confirmarea, pentru ca, ghinionul lui, Bennett s-a apucat sa vorbeasca la un pahar de whisky, fara sa stie ca interlocutorul sau era reporter la News of the World, editia duminicala a tabloidului The Sun. Acesta l-a filmat si cu o camera ascunsa, iar ieri a publicat toata povestea.

gsp.ro
Campionii termina repede... Se reuneste lotul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x