GALERIE FOTO. Așa ceva nu există: femeia cu grăsime corporală zero este o moldoveancă! A slăbit de la 103 la 57 de kilograme!

 
+5 click pentru
galerie

De loc, se trage din Rusia, din Krasnodar. Dar cum la trei ani a ajuns în Moldova de peste Prut, a decis ca în CV să apară că este moldoveancă. La 23 de ani a emigrat, cu a sa mumă, în Canada, unde s-a apucat, puternic, de fitness și culturism. Tatăl său fusese luptător pe vremea trecutei URSS, așa că rădăcini existau. Deși mulți o critică, despre Eleonora Dobrinina se spune că este femeia cu grăsime corporală 0. Zero!

De fel e din Krasnodar, Rusia. Acolo s-a născut, dar, la trei anișori, a trecut în Moldova, la Chișinău. Tatăl său fusese sportiv, luptător în vechiul URSS, așa că știa cu ce se papă sportul. Peste Prut, s-a speriat nițel, pentru că NICIO fată nu mergea pe acolo într-o sală de fitness. S-a apucat de culturism puternic. A ajutat-o și faptul că a făcut gimnastică de performanță, de la șase la 10 ani, apoi călărie și dans modern.

La 23 de ani, în 2005, a decis, să emigreze, dimpreună cu mama sa, în Canada. A devenit instructoare, a început să posteze pe rețelele de socializare filmulețe în care le învăța pe reprezentantele sexului frumos cum să-și modeleze corpul. A slăbit de la 103 la 57 de kilograme, s-a tonifiat. Detractorii au spus că are o problemă, că nu se gândește decât la mușchi, dar, încet-încet, a început să se spună despre ea că este femeia cu zero grăsime corporală, lucru aproape imposibil. A câștigat zeci de concursuri iar acum se pregătește pentru lansarea unui DVD cu exerciții.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti