Antena Căutare

Galerie FOTO: Pe MONDIALA asta o s-o vedem doar în poze! Să facem cunoştinţă cu Victoria, ambasadorul oficial al CM 2018 din Rusia

Naţionala de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, aşa că "tricolorii" nu vor avea posibilitatea s-o cunoască mai bine pe Victoria Lopyreva, ambasadorul turneului final din 2018.

Victoria, 33 de ani, e fostă Miss Rusia şi a fost considerată de oamenii de la FIFA drept cea mai BUNĂ persoană pentru a promova peste tot prin lume Mondialul din 2018.

Fata, model de meserie, se plimbă-n lung şi-n lat prin lume să dea de veste că se face un campionat mondial anul viitor. Poate, cine ştie, dacă şi-ar fi făcut ceva vreme şi pentru România, ar fi putut să le dea o motivaţie adevărată băieţilor ăştia de la naţională.

Acum nu ne mai rămâne nimic de făcut decât să ne uităm cu mare atenţie la imaginile incendiare din galeria foto de mai sus! Hai, tată, că e Mondială!

Scandalul cu FISCUL i-a pus capac! Ronaldo vrea să plece din Spania, iar United şi PSG îşi freacă mâinile de bucurie... VIDEO: Gata, opriţi atletismul! O sportivă din Nigeria a oferit cea mai tare fază din istorie! I-a căzut peruca la ateri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x