Antena Căutare

Ghinion pentru Rafael Nadal! Numărul 1 ATP s-a retras de la Turneul Campionilor după un eșec pe 13 noiembrie la a 13-a prezență!

Rafael Nadal, unul dintre cei mai superstițioși sportivi din lume, a avut parte de o zi de 13 noiembrie plină de ghinioane!

Liderul ATP a pierdut meciul de deschidere de la Turneul Campionilor de la Londra, scor 6-7 (5/7), 7-6 (7/4), 4-6, în fața belgianului David Goffin, iar ulterior a spus adio întregii competiții londoneze din cauza unei accidentări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost cea de-a 13 prezență a lui Rafa Nadal la Turneul Campionilor. Niciodată până acum, legenda iberică nu a reușit să câștige acest trofeu. Cel mai aproape a fost în 2010 și 2013 când a jucat finala.

”Am încercat să dau totul, aveam o datorie faţă de acest turneu, faţă de mine însumi, însă nu ar fi avut niciun sens să merge mai departe. M-am antrenat din greu, am făcut tot ce am putut pentru a fi pregătit să joc, dar nu pot face asta. Am încheiat, sezonul meu s-a terminat. Nu e vreo decizie de luat, este vorba doar despre durere şi nu o pot ţine în frâu, nu am suficientă forţă pentru a juca”, a declarat numărul 1 mondial

Rafael Nadal va fi înlocuit cu spaniolul Pablo Carreno Busta (10 ATP) în Grupa "Pete Sampras". Busta va juca împotriva lui Grigor Dimitrov şi Dominic Thiem.

Revenire importantă în Liga 1! ”Omul-record”- Eugen Neagoe vine să salveze o echipă aflată în mare dificultate... FCSB, o nouă mega-lovitură pe piața transferurilor ? 5 milioane de Euro pentru un om de bază. Ce a decis Gigi Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x