Antena Căutare

Gică Hagi și Ianis Hagi, out de la Viitorul? Anunțul de ultimă oră făcut de fiul Regelui: ”Academia poate să continue și fără tatăl meu”

Gică Hagi este tot mai aproape de despărțirea de Viitorul Constanța. ”Regele” și-a expus în nenumărate rânduri dorința de a pleca din Liga 1, iar azi, fiul său, Ianis, a spus că nu exclude ca tatăl său să de la fosta campioană a României, în vara acestui an.

”Voi vedea în vară ce voi face! Academia poate să continue și fără tatăl meu. Strategia este deja impusă în club. Dacă el va pleca, clubul va merge pe aceeași linie, pentru că are deja o organizare bine pusă la punct”, a spus Ianis Hagi înainte de plecarea echipei naționale U21 către stagiul de pregătire din Anglia.

Săptămâna trecută, însuși Gică Hagi a recunoscut că sunt șanse mari să plece de la Viiitorul în următoarea perioadă. “Cred că de acum încolo nu o să refuz. Nu mai contează ce am refuzat, că nu a fost doar una, sunt mai multe. Au fost şi propuneri de echipă naţională care participă la mondiale şi am spus nu”, a afirmat Hagi.
Regula nu se mai schimbă. Greşelile mele ca antrenor au fost când am luat echipa de pe drum. Am personalitatea mea, am stilul meu şi nu e bine să confund, să iau echipe de pe drum. Acestea au fost greşelile pe care le-am făcut, dar am învăţat din ele. De acum când iau un proiect îl iau de la început şi încep să-l clădesc pe orice ce doreşte fiecare”
, a spus antrenorul Viitorului.

De asemenea, la finalul meciului Viitorul - CSU Craiova, Hagi s-a declarat stupefiat de faptul că Răzvan Burleanu l-a făcut ”șomer” pe Cristi Chivu și a anunțat că această atitudine este un alt motiv pentru care vrea să părăsească România.

Ruşine naţională! Cine a scris articolul Cristi Chivu, şomer de lux să-i fie ruşine. Dacă aici am ajuns. Până unde vreţi să ajungeţi? Să jigniţi în halul ăsta? E minciună! Omul ăla munceşte, merge la UEFA. Treziţi-vă o dată. România să se trezească. Nu mai jigniţi! Pentru mine s-a terminat. E un motiv în plus pentru ca eu să plec din ţară!!”, a declarat Hagi

Biletul Zilei 19.03.2018. Mizăm pe goluri pentru un profit excelent la meciurile de luni... SCANDAL MONDIAL! Au jucat contra lui Hagi la EURO. ”Ce dracu, le ieșeau spume albe la gură, beau apă non stop. Plini de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x