Antena Căutare

Gică Popescu a ieşit din închisoare! Fostul fotbalist a primit o permisie de cinci zile

Gică Popescu este în permisie cinci zile şi trebuie să se întoarcă marţi în Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

Gică Popescu este în permisie cinci zile şi trebuie să se întoarcă marţi în Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

Surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au declarat că Gheorghe Popescu a primit din partea conducerii Penitenicarului Jilava o permisie de cinci zile, scrie mediafax.ro.

Gheorghe Popescu este în permisie din 21 mai până în 25 mai inclusiv, el urmând să se întoarcă la unitatea de detenţie pe 26 mai.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a ieşit din închisoare şi de Paşte, după ce conducerea Penitenciarului Jilava i-a acordat o permisie pentru bună purtare.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în dosarul transferurilor de jucători.

Alături de Gică Popescu, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni, scrie mediafax.ro.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, decia fiind luată atunci de Tribunalul Bucureşti.

Jean Pădureanu, încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava, ar putea să fie şi el eliberat condiţionat, dacă Tribunalul Bucureşti va admite cererea acestuia. În 30 aprilie, Judecătoriei Sectorului 4 a admis propunerea de liberare condiţionată a lui Pădureanu, însă decizia a fost contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.

Tragedie în lumea sportului! Antrenoarea de atletism Viorica Enescu a decedat... Minunile există! Cele mai noi veşti despre starea lui Michael Schumacher! "Suntem fericiţi să spunem că..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x