Antena Căutare

Gigi Becali nu se dezminte! Patronul FCSB scoate din lot 3 jucători de bază pentru meciul cu Plzen

Calificată matematic în primăvara Europa League, FCSB va juca mâine, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viktoria Plzen, într-un meci în care își poate asigura locul 1 în grupa europeană.

Pentru meciul cu liderul campionatului din Cehia, FCSB a deplasat un lot format din 18 jucători și a pregătit câteva surprize. După criticile patronului Gigi Becali, Nicolae Dică s-a conformat și a lăsat acasă 3 jucători de bază. Printre aceștia se numărăr și Marko Momcilovic, jucător pus la zid de finanțator după ultimul joc din Liga 1. Ceilalți doi sunt Teixeira și Pintilii.

Lotul FCSB-ului către Cehia surprinde și la capitolul ”intrări”. Astfel, în lotul de 18 și-au făcut loc William De Amorim și Cătălin Golofca, jucători de bază la FCSB II în liga a 3-a.

Lotul FCSB pentru meciul cu Plzen:

Portari: Niță, Vlad
Fundași: Enache, Larie, Bălașa, Planic, Morais
Mijlocași: Filip, Nedelcu, Popescu, Man, Coman, Tănase, Budescu, De Amorim, Golofca
Atacanți: Alibec, Gnohere

Înainte de meciul cu Plzen, echipa antrenată de Nicolae Dică este pe primul loc în grupa G, cu 10 puncte după 4 meciuri, fiind deja calificată în primăvara europeană. De cealaltă parte, cehii se află pe locul doi cu 6 puncte, fiind urmați de Hapoel Be'er Sheva, cu 4 puncte, și Lugano, cu 3 puncte.

De la Sevilla - Liverpool 3-3 la Dinamo - Foresta 4-5! Iată un top al celor mai spectaculoase răsturnări de scor din ist... ULTIMA ORĂ! Revenire de senzație în Liga 1: un idol al Stelei a semnat azi și va debuta în etapa din weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x