Antena Căutare

Gigi Becali: Trebuia să fie 5-0, mingea a fost tot la noi, am avut posesie, ce îmi pot dori mai mult?

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că echipa pregătită de Bogdan Andone ar fi trebuit să câştige cu 5-0 meciul cu Milsami Orhei, subliniind că a fost impresionat de Răzvan Oaidă.

"Trebuia să fie 5-0, mingea a fost tot la noi, a avut posesie, ce îmi pot dori mai mult? Am văzut că Oaidă e fotbalist, intră cu mingea în careu, are curaj să dribleze. Nedelcu a fost senzaţional, nu-l mai scoate nimeni de acolo. Cred că puteam să ne deschidem mai mult, dar e primul meci", a declarat Becali la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’12, ’56.

Returul va avea loc joia viitoare, la Orhei.

Sursa : news.ro

FCSB - Milsami, turul 1 preliminar Europa, 2 - 0. Dubla lui Florin Tănase aduce victoria roș-albaștrilor... Florin Tănase: Mai avem mult de lucrat, cu siguranţă vom creşte de la meci la meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x