Antena Căutare

Gheorghe Hagi, interviu inedit alături de soție și copii. „Marilena este supărată pe mine” – Video

Gheorghe Hagi a acordat un interviu alături de soția lui, Marilena, și de cei doi copii ai lor, spunând că partenera lui este „supărată” pe el, din cauza unui gest pe care el l-a făcut în urmă cu mai mulți ani. 

Gheorghe Hagi a acordat un interviu alături de soția lui, Marilena, și de cei doi copii ai lor, spunând că partenera lui este „supărată” pe el, din cauza unui gest pe care el l-a făcut în urmă cu mai mulți ani.

„Cred că am trecut prin toate, am plecat de la țară și le-am văzut pe toate. Avantajul meu a fost că întotdeauna am avut mare respect din partea părinților sau un mare respect pentru cei care te-au făcut, care te-au crescut, singurii oameni din lume care vă vor binele cu adevărat- sunt doar două persoane – cei care te-au făcut. Țineți la ei foarte mult, sunt părinții voștri, indiferent dacă vă supără. Ei încearcă doar să vă dea un sfat curat, fără interes”, a spus Hagi.

El a dezvăluit și ce i-a spus tatăl lui când avea aproximativ 20 de ani, legat de femeia pe care o va alege să îi fie soție.

„Aveam 20-21 de ani când tata m-a luat într-o ședință când m-a prins acasă și mi-a spus: Tu acum ai crescut mare, ești în lumea mare. Ai nume mare, oamenii te cunosc, toți te iubesc, va veni ziua în care te vei însura, dar să îți alegi ce vrei tu. Noi vrem un singur lucru – să ne-o prezinți și nouă. Dar dacă o să alegi aromână, să ne împlinești și plăcerea noastră. Eu mi-am dorit aromână și am mers pe a mea. Important e să ai noroc și să îți meargă bine”, a povestit Hagi.

Gheorghe Hagi a dezvăluit și că soția lui a fost supărată pe el, după ce, cu ani în urmă, el a refuzat să î idea un autograf.

„Dar după aceea mi l-a dat pe viață”, a glumit soția lui Hagi.

„Eu simt, că bărbatul trebuie să ducă greul. Tata așa spunea. Femeia e cu tot ce e în casă. Vine un musafir în casă, ea e de vină. Dacă vede că nu am ceva, pe mine nici nu mă interesează. Rușinea e a ei, nu a mea”, mai spus Hagi.

El a vorbit și despre mentalitatea pe care ar trebui să o aibă cei care vor să fie învingători.

„Legat de meseria pe care o aveam eu, normal că de mic copim am fost atras de minge, apoi antrenorul m-a văzut. Aceasta are legătură mai mult cu ambiția fiecăruia. Fiecare trebuie să fie ambițios. Niciodată să nu te mulțumești, să fii cel mai bun. Este o diferență între a fi bun și a fi cel mai bun. Eu cred că diferența o face motivația din fiecare zi”

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

România scrie istorie în tenis! Echipa de Fed Cup s-a calificat în semifinale... Opțiunea Cash Out la pariuri online: Aliat sau dușman?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x