Antena Căutare

Hagi NU se pregăteşte pentru Liga Campionilor! Vinde cei mai buni jucători şi aduce la echipă oameni aproape retraşi

Viitorul Constanţa a câştigat titlul şi ar fi trebuit să se pregătească pentru duelurile tari din Liga Campionilor, numai că Hagi a abandonat lupta înainte să înceapă. "Regele" şi-a scos pe tarabă cei mai buni jucători şi a transferat fotbalişti foarte aproape de retragere.

Nedelcu, Benzar şi Florinel Coman n-au fost luaţi de Hagi în primul cantonament pentru că negociază deja cu alte echipe. În locul lor, Hagi a făcut câteva transferuri "nereuşite", după cum nota şi Victor Piţurcă.

Viitorul a semnat cu Marius Constantin, fotbalist care a retrogradat cu Tg Mureş, Ovidiu Herea, om care s-a luptat pentru menţinerea în prima ligă până în ultima etapă la Chiajna, şi pe Andrei Dumitraş, jucător care mai mult a stat pe tuşă la Craiova.

Să reamintim faptul că la prima participare în cupele europene, Viitorul lui Hagi a fost distrus de Gent, cu un 0-5 dureros la general.

Steliştii l-au dat ca şi transferat, dar fotbalistul s-a răzgândit! Nedelcu vrea mai mulţi bani ca să ajungă la FCSB... VIDEO: Crezi că eşti AS la tenis? Recordul era de 81, băiatul asta a bifat 100. Tu câte eşti în stare să faci?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x