Antena Căutare

Iese Alexa, intră Miriuță! Chiajna și-a dat afară antrenor, a negociat cu Neagoe, dar a semnat cu fostul antrenor al CFR-ului

E nebunie totală la Chiajna, după ce primarul l-a demis pe Dan Alexa chiar la finalul primei etape din noul sezon. Oficialii Concordiei au negociat cu Eugen Neagoe, dar au semnat, în final, cu Vasile Miriuță.

Varianta Prunea președinte și Neagoe antrenor la Concordia Chiajna a durat doar câteva ore. După o ședință furtunoasă între primar și consilieri, s-a decis demiterea lui Dan Alexa, om care n-a respectat ordinele venite de la Primărie.

În miez de noapte, după mai multe runde de negocieri, Chiajna a reușit să-l convingă pe Vasile Miriuță să semneze. Era liber de contract după ce fusese demis surprinzător de la CFR Cluj, formație care l-a adus, cu surle și trâmbițe, pe Dan Petrescu.

Galerie FOTO: S-au IUBIT pe plajă în cele mai FLEXIBILE poziții! Momente incendiare cu Grigor Dimitrov și Nicole Scherzi... FCSB e tot Steaua! Fanii au doborât recordul de bilete pentru meciul cu Plzen! Anunțul făcut de MM Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x