Antena Căutare

Inaugurarea noului stadion ”Ion Oblemenco” se transformă într-o telenovelă. Meciul ”U” Craiova-FCSB, șanse mari de a se juca la ...Severin!

Inaugurarea noului stadion din Craiova se transformă treptat într-o adevărată telenovelă. După ce se spera să fie inaugurat în meciul de Cupă cu Sepsi, iar apoi în meciul de campionat cu FCSB, în cele din urmă se pare că inaugurarea va suferi o nouă amânare.

Conform ultimelor informații, documentele necesare pentru deschiderea arenei din Bănie nu au fost încă semnate, iar meciul dintre CSU Craiova şi FCSB se va disputa, cel mai probabil, tot la Severin, anunță telekomsport.

În această dimineață, preşedintele oltenilor, Marcel Popescu spunea că FCSB și-a rezervat deja hotel la Craiova pentru meciul de la finalul acestei luni și dădea asigurări că meciul cu FCSB, din 29 octombrie, va fi pe noul ”Ion Oblemenco”.

Sursa citată anunță că recepţia noii arene încă nu a fost semnată şi asta pentru că arena nu este încă gata. Mobilierul încă nu a fost montat în unele zone, iar lojele nu sunt încă gata. Mai mult, stadionul nu are nici avizul ISU!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele Ligii Spaniole de Fotbal face un anunț teribil: ”Dacă se va declara independența Cataloniei, Barcelona va f... ULTIMA ORĂ! Răsturnare de situație: oficialii celor de la CS ”U” Craiova dau garanții că noua arenă va fi inaugurată la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x